Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΛΗ "ΣΧΟΛΙΚΗ" ΧΡΟΝΙΑ, ΝΕΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2010



Αγαπητοί φίλοι,
το εργαστήρι βιβλιοδεσίας της Θάλειας Μιχελάκη σας εύχεται καλή “σχολική” χρονιά και θα ήθελε να σας ενημερώσει για την έναρξη νέων κύκλων μαθημάτων που πραγματοποιούνται στον χώρο του, αλλά και σε "φιλοξενία".

Συνεχίζοντας στο μοτίβο των προηγούμενων χρόνων τέλος Σεπτεμβρίου ξεκινάμε τα μαθήματα σε κύκλους 6 μαθημάτων. Τα μαθήματα αφορούν :

.Βιβλιοδεσία
.Κατασκευές από χαρτί, χαρτόνι και άλλα υλικά
.Συντήρηση χαρτιού

Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους κάθε ηλικίας, παιδιά και ενήλικους.

Για όσους έχετε ήδη υπάρξει μαθητές του εργαστηρίου, θα ξεκινήσουμε και τμήματα προχωρημένων, με διάθεση να θυμηθούμε πράγματα που έχουν ξεχαστεί, να καλύψουμε κενά, αλλά και να προχωρήσουμε ένα βήμα πιο πέρα, προς την ελεύθερη καλλιτεχνική δημιουργία.

Τα τμήματα φέτος δεν περιορίζονται σε απογευματινά μόνο. Τα πρωινά είναι επίσης στη διάθεση σας για διδασκαλία, καθώς και τα Σαββατοκύριακα.

Εκτός από τους κύκλους όμως των μαθημάτων, φέτος θα διοργανωθούν και 3ωρα αυτοτελή σεμινάρια με εξειδικευμένο αντικείμενο (π.χ. άλμπουμ, κατασκευές κτλ.) . Το πρόγραμμα δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί, θα ενημερώνεστε στα μισά του μήνα για το πρόγραμμα του επόμενου. Τα σεμινάρια αυτά θα διοργανώνονται αποκλειστικά για τα Σαββατοκύριακα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής περιμένω
.μέιλ στην διεύθυνση: ergastirivivliodesias@gmail.com
.τηλεφώνημα: στο 210 3825564
.ή και εσάς τους ίδιους να επισκεφτείτε το εργαστήριο και να γνωριστούμε από κοντά στη διεύθυνση : Ζωοδόχου Πηγής 31,10681, Αθήνα

Για φωτογραφικό υλικό και για όσους έχουν λογαριασμό στο facebook μπορείτε να απευθυνθείτε στο:
http://www.facebook.com/friends/?filter=afp&ref=tn#/profile.php?id=100000529541089

Καλό φθινόπωρο σε όλους,
Θάλεια Μιχελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου